Volg ons op de sociale media:

fbicon tw logo

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Lazeron Plaagdierenbestrijding en Dienstverlening, kortom LPD, en we zijn erin gespecialiseerd om ongedierte op een snelle, efficiënte en vakkundige manier te bestrijden en te voorkomen. Onze medewerkers zijn hiervoor gecertificeerd. Met ons kleine maar flexibele team zijn we gevestigd in het Gooi, maar we werken door het hele land. Ons bedrijf is opgericht in 1997 en u kunt dus gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de branche, die garant staat voor vakwerk dat aan de strengste eisen voldoet.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?
Ongenode gasten kunnen een grote bedreiging vormen voor uw gezondheid, bedrijfshygiëne of voor de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand. Bij acute ongedierteproblemen kunnen we effectief en snel acteren om u een oplossing te bieden. Ook kunnen we op maat gesneden preventieprogramma’s voor u ontwikkelen en uitvoeren.

 

Waar werken wij?

LPD werkt vanuit het midden van Nederland (Naarden) en daarom zijn wij snel in de omliggende gemeentes zoals Amsterdam, Almere, Utrecht, Bussum, Huizen, Laren, Blaricum, Weesp, Muiden en Muiderberg. Daarnaast werken wij voor grote projecten en bedrijven door heel Nederland heen.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
bioBij het verjagen of verdelgen van ongedierte willen we uiteraard graag rekening houden met het milieu, ecologische systemen en met de leefomgeving van ons nageslacht. Dit is de reden waarom we zoveel mogelijk gebruik maken van biologisch afbreekbare middelen. Alle bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn toegestaan door de overheid.

 

Topkwaliteit
Onze medewerkers werken volgens de geldende HACCP-richtlijnen van de voedingsmiddelenindustrie en BRC-normen. Ze zijn allen SVO/EVM/CPMV-gecertificeerd. U kunt dus rekenen op onze vakkundigheid en expertise.

 

Garanties
Beestjes zijn soms eigenwijzer dan we wensen en sommige zijn ijzersterk. Als bestrijdingswerkzaamheden onverhoopt niet het gewenste resultaat opleveren, lossen we het probleem alsnog onder garantie op.

 

Specialitenwerk
Ongediertebestrijding is specialistenwerk. Voor vrijwel alle plaagdieren bieden we een oplossing. Blijf niet zelf proberen, maar schakel ons in.

 

banner-onder