Volg ons op de sociale media:

fbicon tw logo

 

Duiven zijn schadelijk voor uw leefomgeving. In de ontlasting zitten parasieten en daarom levert dit gevaar voor onze gezondheid. Gevels van gebouwen worden aangetast door duivenpoep en trottoirs worden gevaarlijk glad.

Heeft u overlast van duiven en wilt u dat wij dit vakkundig bestrijden, bel ons dan direct!.

 

Algemeen

 
duif01Doordat ze zich graag en gemakkelijk vestigen in onze leefomgeving en ze met hun uitwerpselen en nesten veel vervuiling achter laten veroorzaken duiven veel overlast. Duivenpoep is vies en zit vol met parasieten en is daarom gevaarlijk voor onze gezondheid. Duivenpoep maakt stoepen gevaarlijk glad en vormt daardoor een risico voor glijpartijen en ongelukken. De zwavelzuren en fosforzuren in de duivenpoep tast gevels aan. Daarbij zijn duivennesten een ontwikkelplaast voor allerlei insecten die gemakkelijk uw woning of bedrijfspand in kunnen komen en daar voor de nodige overlast zorgen, denk aan vlooien, luizen, mijten, tapijtkevers enz.  Nesten in dakgoten veroorzaken verstoppingen in dakgoten en hemelwaterafvoeren met regelmatig lekkage tot gevolg. Voor het verhelpen van deze overlast zal grote financiele schaden en welliciht productieschade en imago schade geleden worden.

 

Wering en bestrijding

 
duif02Bel LPD om vogelweringmaatregelen aan te laten brengen. Het gekwalificeerde personeel maakt bij plaatsing van weringsmiddelen gebruik van de nieuwste materialen en technieken. Deze variëren van strips met ‘pinnen’ op de dakranden en andere rust- of nestelplaatsen van vooral duiven, tot het aanbrengen van geplastificeerde netten. Naast werende maatregelen beschikken wij ook over een vangprogramma voor duiven met zogenoemde "inloopkooien". Voor het tegengaan van alle vogeloverlast bent u bij LPD aan het juist adres. Neem contact op voor vakkundige oplossingen zoals electronische weringsmiddelen, spandraden, duivennetten, duivenpinnen en eventueel vangprogramma's.
Als uw woning of bedrijfspand door duiven bevuild worden heeft LPD voor elk probleem met duiven een definitieve oplossing.

 

Twijfel niet langer en bel ons direct.

 

but-tel-lpd

 

 

 

banner-onder