Volg ons op de sociale media:

fbicon tw logo

 

Heeft u in of rond uw woning of bedrijfsruimte last van ongedierte? Wij helpen u er snel vanaf! LPD Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte voor 't Gooi en omstreken. In de regio Groot Amsterdam vallen Almere, Aalsmeer, Rijsenhout, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Amstelveen, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Uithoorn, Utrecht, Hilversum en ‘t Gooi. Er is ons ons veel aan gelegen snel ter plaatse te zijn om u met onze vakkennis van dienst zijn.  Als u nu belt, kunt u morgen al verlost zijn van uw ongedierte.

map

Voor bedrijven en voor particulieren verzorgen wij preventieve bestrijdingsprogramma's volgens de geldende normen van de HACCP en BRC.

U kunt bij ons terecht voor reguliere en snelle ongediertebestrijding, oplossingen met betrekking tot de wering van ongedierte, en gedegen advies en preventieve hygiënewerkzaamheden en ontsmettingen.

Voor problemen met ongedierte kunnen wij een passende oplossing aanbieden. Nadat uw melding van uw probleem door ons is ontvangen zal zeer snel actie worden ondernomen om dit op te lossen. Wij hebben hiervoor uitsluitend professioneel personeel in dienst die precies weten hoe zij een bepaald ongedierteprobleem moeten aanpakken en verhelpen.

LPD gelooft in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen vooral in preventie. Voorkomen van problemen en de minimale inzet van bestrijdingsmiddelen is ons devies.

biocidenDe Europese Biociden richtlijnen geven aan dat terugdringen van het gebruik van Biociden noodzaak is. Wij houden ons daarom bezig met nieuwe ontwikkelingen en trends zowel nationaal als internationaal. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren bij het terug dringen van het gebruik van schadelijke Biociden. Wij geven u daarom graag advies over wat u zelf kunt doen om grip te krijgen op de problemen met ongedierte.

 

 

banner-onder