Volg ons op de sociale media:

fbicon tw logo

 

Wie zijn wij?
Wij zijn Lazeron Plaagdierenbestrijding en Dienstverlening, kortom LPD, en we zijn erin gespecialiseerd om ongedierte op een snelle, efficiënte en vakkundige manier te bestrijden en te voorkomen. Onze medewerkers zijn hiervoor gecertificeerd. Met ons kleine maar flexibele team zijn we gevestigd in het Gooi, maar we werken door het hele land. Ons bedrijf is opgericht in 1997 en u kunt dus gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de branche, die garant staat voor vakwerk dat aan de strengste eisen voldoet.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Ongenode gasten kunnen een grote bedreiging vormen voor uw gezondheid, bedrijfshygiëne of voor de bouwkundige staat van uw woning of bedrijfspand.  Bij acute ongedierteproblemen kunnen we effectief en snel acteren om u een oplossing te bieden. Ook kunnen we op maat gesneden preventieprogramma’s voor u ontwikkelen en uitvoeren.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
bioBij het verjagen of verdelgen van ongedierte willen we uiteraard graag rekening houden met het milieu, ecologische systemen en met de leefomgeving van ons nageslacht. Dit is de reden waarom we zoveel mogelijk gebruik maken van biologisch afbreekbare middelen. Alle bestrijdingsmiddelen die wij gebruiken zijn toegestaan door de overheid.

 

leesmeer

 

 

banner-onder